Avui diumenge 22 de Maig del 2022 ens hem reunit una bona colla de famílies de l’escola per la 1a Bicicletada popular de l’AFA Escola Lanaspa Giralt. 

La sortida ha sigut a les 10:15 des de Can Roca a l’avinguda Béjar i amb molta empenta ens hem dirigit direcció al pla del Bonaire. Tothom anava ben preparat amb molta aigua, crema solar i energia per superar l’onada de calor que ha fet aquest cap de setmana. Amb moltes ganes hem arribat fins a la riera de les Arenes i un cop a Matadepera, hem girat a la dreta per arribar a l’institut. Allà al costat hi ha una pineda on hem fet una parada per esmorzar i recuperar forces. 

Un cop esmorzats hem baixat ja de tornada cap a Terrassa passant per Mossèn Homs de camí cap al  Torrent de la Betzuca i deprés pel costat de les vies de tren fins arribar a l’estació de Terrassa Est.

Finalment hem seguit pel carril bici del passeig Vint-i-dos de Juliol fins arribar al Parc del Pla de la Font de l’Apotecari. Allà hem celebrat la fita amb un petit vermut i uns jocs d’aigua que els nens i nenes han agraït molt.

 Ha sigut una bicicletada espectacular! Fins la propera!

1 Comment

Leave a comment