Comissió Cultura

La Comissió de Cultura, vol ser un fil conductor del Projecte Educatiu de Centre (PEC), amb l’objectiu d’acompanyar, integrant a les families i fer-les participar, de manera que el projecte traspassi més enllà dels murs de l’escola.

 Els objectius principals de la nostra comissió són:

 

– Organitzar activitats socio-culturals que facilitin el coneixement i l’ integració i relació de les diferents families que formen part de l’escola, destinats a donar informació sobre temes pedagògics i socials que interessin a tothom.

 

– Fer cohesió amb diferents AFA del districte, de manera que puguem crear un xarxa cooperativa.

 

La comissió esta formada per: Anne (6è i P4), Imma (P4) i Sergi (P4).

Com podeu participar?

Intentant assistir en la mesura de les vostres possibilitats, a les activitats que s’aniran organitzant. Com més serem més riurem !!

Col·laborant en les activitats. Hi ha molts moments al llarg del curs en què cal la implicació de les famílies per preparar les activitats previstes. Són petites fites que serveixen perquè tots puguem gaudir de les activitats amb els nostres fills i filles. Lògicament, no ens conformem amb el que fem, sinó que desitgem que més membres aportin noves idees i, conjuntament, tirar-les endavant.

Podeu proposar tota mena d’idees, temes, debats, sortides… que siguin del vostre interès per anar-les valorant. En funció de les demandes que tinguem, podrem buscar alguna activitat relacionada.

Podeu enviar les vostres propostes a l’adreça de correu de la comissió.  cultura@afalanaspa.cat