Comissió Esbarjo

La Comissió d’Esbarjo s’ocupa d’organitzar sortides, excursions, festes… que es fan tan en horari lectiu com en horari no lectiu del centre. L’objectiu és que tota la comunitat escolar es conegui millor i convisqui en un marc lúdic i festiu.

Aquesta comissió , entre d’altres actes, s’encarrega d’organitzar tres esdeveniments fixes cada any, que són la cerca del tió, el carnestoltes i el sopar de final de curs.

La Comissió de Carnestoltes està formada per el Sergio, la Cristina, l’Alba, el Marc i la Marta, pares i mares de l’escola que s’encarreguen de dinamitzar i portar a terme la participació a la Rua Infantil de Terrassa organitzada per l’entitat la Confraria la Mascarada. També col·laboren amb l’escola a la rua del divendres que fan pels carrers del voltant de l’escola facilitant els cotxes i posant música .

Ja fa 3 anys que es va decidir en assemblea de sòcies que la Cerca del Tió s’encarregaven la classe de P5 i el Sopar de Final de Curs la classe de 5è (sempre amb l’ajuda de totes).

La Cerca del Tió és una activitat que consta en anar a buscar el tió de Lanaspa Giralt a Can Robert i esmorzar totes les famílies a allà.

El Sopar de Final de Curs es tracta d’organitzar l’acte de cloenda del curs escolar. Es un esdeveniment on ens trobem totes les famílies i acomiadem el curs amb una festa amenitzada de música i sobretot activitats pels nostres fills i filles.

Email general: esbarjo@afalanaspa.cat