Què és l’AFA?

L’ Associació de Famílies d’ Alumnes (AFA) de l’escola Lanaspa-Giralt la formem totes les famílies dels alumnes d’aquest centre. 

Et convidem a participar, a tenir un paper actiu en el projecte educatiu de l’escola, i poder conèixer d’aprop què fan les nostres filles i fills. L’associació és de caràcter obert a totes les famílies.

Objectius

La finalitat de l’AFA és contribuir a la millora de la qualitat de l’ensenyament públic col.laborant amb tota la comunitat educativa. Pretenem esdevenir un espai de suport i dinamització a les famílies, alumnes, equip educatiu i al mateix centre. Facilitant espais de debat i reflexió que permet a les famílies opinar sobre el funcionament quotidià de l’escola, activitats lúdico-festives, i sobre temes educatius d’abast general.

Com ens organitzem?

L’AFA s’organitza en comissions transversals i en delegats de classe. Això requereix la participació voluntària i decidida de pares i mares.

Ens reunim mensualment en Assemblea General de caràcter ordinari, habitualment el primer dimecres de cada mes a les 20:45 a l’escola.

L’Assamblea és l’òrgan sobirà de l’Associació i està constituït per totes les famílies, i és l’àmbit de participació i decisió activa de tots els seus associats.

La Junta de l’AFA

Què fem i qui forma part de la junta?

La junta directiva de l’AFA s’encarrega de la representació i la gestió de l’associació.
En formen part un grup de mares i pares, membres actius de l’AFA, escollits en assamblea general de socis mitjançant votació. La junta es renova cada 4 anys.

La junta actual la podeu veure en aquest enllaç

Com participar?

Al moment de matricular a la teva filla o fill hauries d’haver omplert un formulari de l’AFA. Al inici de curs rebràs un correu per pagar la quota anual de l’AFA i llavors ja ets membre de ple dret. Es paga una quota anual per família i per tant cada família té dret a 1 vot.

Hi ha assemblees mensuals normalment el primer dimecres de cada mes a les 20:45 a l’escola. Rebràs un correu comunicant la celebració de l’assemblea amb tots els detalls. També ens comuniquem via Twitter i missatges als grups de Whatsapp de cada classe mitjançant els delegats.

Si no reps els nostres correus, si us plau contacta amb la comissió de comunicacions coms@afalanaspa.cat